Honning, kremet, 350 g, økologisk, Manna

Manna kremet blomsterhonning smøres rett på brødskiva, røres i te eller varm melk, eller som søtning i bakverk.
  kr 119,00

Tilgjengelighet På lager

stk

Sikker betaling med Dintero

Gratis frakt på ordre over 999,-

Varenummer: 7586
Best før: 24/01/2026
Produsert: Zambia
Merke: Manna

Økologisk

Vegetar

Produktbeskrivelse

Manna kremet økologisk blomsterhonning er lys med en herlig mild smak og kremet konsistens. Den er uten tvil en påleggsfavoritt, men brukes også som naturlig søtning i mat og drikke. Honningen er laget med blomsternektar fra naturen, utvalgt av biene i økologiske forhold. Honningen er tropisk og utypisk fra honning på det norske markedet. Denne honningen høstes fra kuber rundt Zambezi elven i Afrika i tropiske omgivelser. Den har derfor en fruktig smak.

KRYSTALLISERING
Honning er flytende når den hentes ut fra bikuber, men de fleste sortene krystalliserer med tiden. Honning består av sukker, vann, vitaminer, mineraler og enzymer. Etter hvert begynner sukkeret å absorbere vannet. Det gjør at honningen blir fast og kornete. Noen honningsorter absorberer vann veldig raskt, andre bruker lengre tid. Dette er en helt naturlig prosess og et godt tegn som viser at honningen er ekte og ubehandlet.
Krystallisering er honningens egen måte å bevare kvalitet, næringsstoffer og smak på.

HVORDAN BLIR HONNING FLYTENDE IGJEN
Krystallisert honning har ofte en sterkere smak enn flytende, men dersom du ønsker at den blir flytende igjen fyller du honningen i en kopp for eksempel og setter koppen i varmt vann. OBS; vannet må ikke bli varmere enn 45°C. Rør honningen slik at varmen fordeler seg. Etterhvert vil krystallene brytes ned og honningen blir flytende igjen.

OPPBEVARING
Oppbevares i romtemperatur. Bør ikke utsettes for direkte sollys eller sterk varme.

Ingredienser

Blomsterhonning* *økologisk


Oppbevaring : Tørt, mørkt, kjølig

Næringsinnhold (per 100 g/ml)

Energi 1346.0 KJ / 317.0 kcal
Fett 0.0
-- Mettet fett 0.0
Karbohydrater 78.9
-- Herav Sukkerarter 78.9
Fiber 0.0
Protein 0.3
Salt 0.0