Hyva Popup Modal
Mango- og kokos dessert




En frisk og eksotisk dessert med smak av mango og kokos, laget med økologiske ingredienser. Perfekt som en lett avslutning på et måltid!

Ingredienser og fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 stk Gelatinplater
- 1 ¾ dl Vann
- ¾ dl Rørsukker
- 2¾ dl Eple- og mangopuré
- 1,5 dl Kokosmelk
Fremgangsmåte
- 1. Bløtlegg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann i ca. 5 minutter til de blir myke.
- 2. Kok opp vann og tilsett sukker. Rør til sukkeret er helt oppløst.
- 3. Klem vannet ut av gelatinplatene og tilsett dem i det varme vannet. Rør godt til gelatinen er helt oppløst.
- 4. Tilsett mangopuré og kokosmelk i blandingen. Rør godt til du får en jevn og glatt røre.
- 5. Hell blandingen over i dessertskåler og sett dem kjølig i minst fire timer, helst over natten, til desserten har stivnet.
- SERVERINGSTIPS:
- Server desserten med pisket krem og ristede kokosflak for ekstra smak og knas. Pynt gjerne med fersk mango eller mynteblader for en dekorativ finish.
- TIPS!
- For en sunnere variant kan du redusere mengden sukker eller bytte det ut med honning. Hvis du ønsker en sterkere kokossmak, kan du bruke kokosfløte i stedet for kokosmelk.
Produkter du trenger