Driftsmelding – Varsel om forsinkelser til Trøndelag og Nord-Norge pga jordras

Mango- og kokos dessert

Antall porsjoner 4 personer
Forberedelsestid 00h 30
Koketid 04h 00

En frisk og eksotisk dessert med smak av mango og kokos, laget med økologiske ingredienser. Perfekt som en lett avslutning på et måltid!

Ingredienser og fremgangsmåte

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. 1. Bløtlegg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann i ca. 5 minutter til de blir myke.
  2. 2. Kok opp vann og tilsett sukker. Rør til sukkeret er helt oppløst.
  3. 3. Klem vannet ut av gelatinplatene og tilsett dem i det varme vannet. Rør godt til gelatinen er helt oppløst.
  4. 4. Tilsett mangopuré og kokosmelk i blandingen. Rør godt til du får en jevn og glatt røre.
  5. 5. Hell blandingen over i dessertskåler og sett dem kjølig i minst fire timer, helst over natten, til desserten har stivnet.
  6. SERVERINGSTIPS:
  7. Server desserten med pisket krem og ristede kokosflak for ekstra smak og knas. Pynt gjerne med fersk mango eller mynteblader for en dekorativ finish.
  8. TIPS!
  9. For en sunnere variant kan du redusere mengden sukker eller bytte det ut med honning. Hvis du ønsker en sterkere kokossmak, kan du bruke kokosfløte i stedet for kokosmelk.
Laster...