Hyva Popup Modal
Glutenfri bokhvetegrøt
1 personer
00h 00
00h 00
Denne glutenfrie bokhvetegrøten gir en næringsrik start på dagen! Grøten er perfekt til å toppe med det du måtte ønske som frukt, nøtter eller honning.
Ingredienser og fremgangsmåte
Ingredienser
- 80g Manna Bokhvete
- 40g Manna Havregryn, glutenfri
- 3dl Vann
- 2ts Honning
- 1ts Manna Kardemomme, malt
- 0,5ts Manna Havsalt
Fremgangsmåte
- 1. Bløtlegg bokhveten kvelden før.
- 2. Hell av vannet i en sil og skyll bokhveten i varmt vann.
- 3. Hell over i en kjele og tilsett glutenfrie havregryn, vann, kardemomme og flytende honning.
- 4. Kok i 10 minutter, rør hele tiden.
- 5. Tilsett salt/honning/kardemomme etter smak.
- 6. Toppes med det du liker best av bær/frukt og nøtter.