Hyva Popup Modal
Økologisk Gresskarsuppe
2 personer
00h 10
00h 20
Prøv denne deilige og kremede gresskarsuppen. Gresskarets naturlige sødme gjør denne suppen perfekt til en hver anledning.
Ingredienser og fremgangsmåte
Ingredienser
- 600g Gresskar, økologisk
- 3stk Gulrøtter
- 3 fedd Hvitløk
- 0,75dl Manna kokosmelk
- 8dl Vann
- 2ss Manna grønnsaksbuljong
- 3ss Økologisk Extra Virgin olivenolje
- Chili
- Salt
- Pepper
Fremgangsmåte
- Skjær av lokket og ta ut innmaten av gresskaret.
- Skrell gresskaret og gulrøttene og skjær disse i grove biter.
- Finhakk løk og hvitløk
- Fres løk og hvitløk i olje sammen med chiliflak i en gryte
- Tilsett deretter gresskar og gulrøtter, og la alt steke i kjelen i noen minutter
- Løs opp buljongen i vann og hell blandingen i gryten
- Kok blandingen til gresskarbitene blir myke
- Miks suppen med en stavmikser for å få suppen jevn
- Tilsett kokosmelken og kok opp blandingen en gang til
- Smak til med salt og pepper
- Server med et godt brød