Økologisk Gresskarsuppe

2 personer
00h 10
00h 20
Prøv denne deilige og kremede gresskarsuppen. Gresskarets naturlige sødme gjør denne suppen perfekt til en hver anledning.
Ingredienser og fremgangsmåte

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær av lokket og ta ut innmaten av gresskaret.
  2. Skrell gresskaret og gulrøttene og skjær disse i grove biter.
  3. Finhakk løk og hvitløk
  4. Fres løk og hvitløk i olje sammen med chiliflak i en gryte
  5. Tilsett deretter gresskar og gulrøtter, og la alt steke i kjelen i noen minutter
  6. Løs opp buljongen i vann og hell blandingen i gryten
  7. Kok blandingen til gresskarbitene blir myke
  8. Miks suppen med en stavmikser for å få suppen jevn
  9. Tilsett kokosmelken og kok opp blandingen en gang til
  10. Smak til med salt og pepper
  11. Server med et godt brød