Hyva Popup Modal
Pasta med hjemmelaget økologisk valnøttpesto




Pasta med hjemmelaget økologisk valnøttpesto er en smaksopplevelse du må prøve! Den kremete pestoen, laget av økologiske valnøtter, basilikum, olivenolje og parmesan gir pastaen en fantastisk fylde og nøtteaktig smak.

Ingredienser og fremgangsmåte
Ingredienser
- 1 Skive Loff
- 1dl Melk
- 2dl Manna Valnøtter
- 2ss Olivenolje, Extra Virgin
- 2 fedd Hvitløk
- 2ss Parmesan, revet
- Manna Havsalt
- Manna sort Pepper, malt
- 200g Spaghetti
Fremgangsmåte
- 1. La brødet ligge i melken i noen minutt.
- 2. Riv parmesan.
- 3. Ha alle ingrediensene i en blender og bland til en jevn røre.
- 4. Hell pestoen i en serveringsskål, stor nok til pastaen.
- 5. Kok pasta og hell av, spar litt av pastavannet.
- 6. Bland sammen med pestoen.
- 7. Hvis det blir for «tørt», bland oppi litt av pastavannet.
- 8. Smak til med salt og sort pepper.
- 9. Server med litt ekstra revet parmesanost og grovhakkete valnøtter på toppen.
Produkter du trenger