
Espresso, Arabica, 1 kg, økologisk, Mount Hagen
Tilgjengelighet På lager
Sikker betaling med Klarna eller Vipps
Gratis levert til utleveringssted på ordrer over 999,-
Økologisk
Vegetar
Produktbeskrivelse
Som alle Mount Hagen kaffevarianter, handles bønnene til espressoen rettferdig og kommer 100% fra kontrollert, Naturland-sertifisert økologisk jordbruk. Bønnene dyrkes i små kaffehager under skyggetrær, høstes og sorteres for hånd. Etter å ha blitt soltørket i 5-10 dager har de nådd sitt optimale restfuktighetsinnhold på ca 12%. Det neste foredlingstrinnet skjer i Hamburg. Der stekes Mount Hagen Espresso skånsomt i trommelbrennere i ca. 15-16 minutter ved rundt 200°C, og forsegles deretter i aluminiumsfrie aromabeskyttelsesposer. Det gjør at den bevarer sine elegante, sjokoladeaktige aromaer.
OPPBEVARING
Det er best å oppbevare den økologiske espressoen i en lufttett kaffeboks – tørt og kjølig, men ikke i kjøleskapet fordi kaffe absorberer lukten av omgivelsene.