calcPageSize())"
/>
Mørk sjokolade Ecuador, 90%, 100 g, økologisk, Kaoka
Utsolgt
Gratis levert til utleveringssted på ordrer over 999,-
Økologisk
Vegan
Vegetar
Hvorfor velge økologisk Sjokolade?
Kaoka samarbeider tett med lokale kakaobønder og garanterer rettferdige, bærekraftige og sprøytefrie produksjonsmetoder. Økologisk sjokolade gir både bedre smak og bedre samvittighet.
Produktbeskrivelse
Kakaobønnene kommer fra bærekraftige og økologiske dyrkingsområder i Ecuador, kjent for sine aromatiske kakaovarianter. Produktet er vegansk, økologisk og fri for unødvendige tilsetningsstoffer – perfekt for deg som ønsker ren sjokoladelykke.
BRUK
Nytes som den er.
NÆRINGSSTOFFER OG HELSE
Kakao inneholder vitamin A, B, C, E, K samt mineraler som magnesium, kalsium jern, sink, kalium og krom. Du finner også aminosyrene alanin, arginin, tyrosin, fenylalanin, valin og tryptofan i kakao.
Ingredienser
Kan inneholde spor av : Gluten, Melk/laktose, Nøtter
Oppbevaring : Tørt og kjølig ved 15-18°C