Brigadeiro – nydelige brasilianske sjokoladetrøffler

1 personer
00h 00
00h 00
Brigadeiro er små, delikate sjokoladetrøfler fra Brasil, som er kjent for sin intense smak og kremete konsistens. Disse er enkle å lage og ideelle som dessert, snacks eller til spesielle anledninger. Et must for sjokoladeelskeren!
Ingredienser og fremgangsmåte

Fremgangsmåte

  1. 1. Hell kondensert kokosmelk, smør, kakao og havsalt i en kjele.
  2. 2. Kok på middels varme. Viktig at du rører HELE TIDEN!
  3. 3. La det småkoke i ca. 10-12 minutter. Røren vil bli tykkere underveis.
  4. 4. Røren skal varmes til ca. 96-97°C.
  5. 5. Ta kasserollen fra komfyren og sett kaldt for å avkjøles. Settes etterpå i kjøleskap i ca. 2 timer.
  6. 6. Form små kuler, ca. 20 stykk. Rull dem etterpå i sjokoladestrøssel/kakao/hakkede nøtter (det du liker best).
  7. Tips. Bruk gjerne sjokoladestrøssel, kakao eller hakkede nøtter som pynt