Hyva Popup Modal
Tacofyll med svarte bønner og quinoa




Lei av kjøttdeig? Prøv en smakfull og proteinrik vri på tacoen med svarte bønner og quinoa fra Manna! Dette plantebaserte fyllet er full av krydder og tekstur – og garantert en ny tacofavoritt hos hele familien.

Ingredienser og fremgangsmåte
Ingredienser
- 2 dl Svarte bønner (Bør bløtlegges i minst 8 timer før koking og kokes i ca. 45–60 minutter)
- 2 dl Quinoa, Manna (kokt etter anvisning)
- 2 ss Olivenolje
- 2 ts Spisskummen, Manna
- 2 ts Paprikapulver, Manna
- 1 ts Chilipulver, Manna
- 1 fedd Hvitløk, finhakket
- Salt og pepper etter smak
- Lim, koriander og grønnsaker til servering
- Torillalefser
Fremgangsmåte
- Bløtlegg svarte bønner i minst 8 timer før koking og kokes i ca. 45–60 minutter til de er møre. La renne av.
- Koke Quinoaen etter anvisning på forpakning, La renne av.
- Varm olivenolje i en panne, surr hvitløk og krydder i 1 minutt.
- Tilsett quinoa og svarte bønner, og rør godt.
- Smak til med salt, pepper og lime.
- Server i tortillalefser med grønnsaker og evt. guacamole.
Produkter du trenger