Wunderbrød, glutenfritt, 600 g, økologisk, Bauckhof

Proteinrik, glutenfri brødblanding uten gjær
  kr 98,00

Tilgjengelighet På lager

stk

Sikker betaling med Klarna eller Vipps

Gratis levert til utleveringssted på ordrer over 999,-

Varenummer: 7106
Produsert:
Merke: Bauckhof

Glutenfri

Økologisk

Vegan

Vegetar

Produktbeskrivelse

Har du noen gang ønsket deg brød som var lett å bake hjemme? Et brød som er glutenfritt, raskt å lage og næringsrikt? Værsågod - Bauckhof sitt WUNDERBRØD består av havreflak og en frøblanding som kun blandes med vann, bløtlegges kort tid og bakes med en gang. Helt uten mel og gjær! Så raskt at du neppe ville klare å gå til bakeriet på den tiden det tar å tilberede brødet. Så næringsrik at vi gjerne vil gå i detalj her: Bauckhof sitt WUNDERBRØD er uten mel og, takket være den verdifulle blandingen av havre og frø, en ekte proteinkilde. Det gjør brødet ideell for alle som trenger mye energi i hverdagen – fra mødre til konkurranseutøvere.

Som en proteinkilde, uten tilsatt sukker eller mel og rik på fiber og omega-3 fettsyrer, er WUNDERBRØD fantastisk for alle ernæringsbevisste mennesker. For alle veganere, diabetikere og personer med glutenintoleranse er denne Bauckhof brødbakeblandingen et deilig og balansert brød som på en fantastisk måte utfyller din spesielle diett. Den nøye balanserte blandingen inneholder verken gjær eller bakepulver, noe som resulterer i et fantastisk kompakt brød som ikke er ultralett eller super luftig, men er meget smakfullt og holder deg mett lenge.

Det deilige WUNDERBRØD er kanskje det enkleste brødet du kan lage, og om du vil, til og med uten brødform: form det ganske enkelt til et brød på et brett eller bak det til knekkebrød.

VISST DU AT
Wunderbrød er inspirert av Kjell Markset sin velkjente brødblanding.

TILBEREDNING
Bland brødblandingen med 5,5 dl kokende vann og rør til alt er blandet. La blandingen stå på kjøkkenbenken i 20 minutter. Form deigen til et brød og legg det på et bakepapirkledd stekebrett eller stek brødet i en brødform. Forvarm ovnen til 200°C. Stek brødet i 70 minutter i midten av ovnen.

OBS
La brødet avkjøles helt før du skjærer i brødet for å oppbevare det i tøynett eller papirpose. Kan også fryses i skiver.

Ingredienser

Fullkorn havre* glutenfri, gresskarfrø*, solsikkefrø*, knust linfrø*, sesam*, linfrø*, chia (Salvia hispanica) frø*, grovrullet hirse*, malt psylliumskall*, salt *økologisk

Kan inneholde spor av : Soya, Lupin, Nøtter, Sennep


Oppbevaring : tørt og kjølig

Næringsinnhold (per 100 g/ml)

Energi 1949.0 KJ / 468.0 kcal
Fett 27.8 gram
-- Mettet fett 3.9 gram
Karbohydrater 28.5 gram
-- Herav Sukkerarter 0.8 gram
Fiber 12.9 gram
Protein 19.5 gram
Salt 1.478 gram