Driftsmelding – Varsel om forsinkelser til Trøndelag og Nord-Norge pga jordras

Eltefritt brød med Manna urkornmel

Antall porsjoner 1 personer
Forberedelsestid 00h 00
Koketid 00h 00

Dette eltefrie brødet lages med økologisk urkornmel fra Manna – spelt og emmer – som gir en nydelig nøtteaktig smak og god metthetsfølelse. Brødet er superenkelt å lage og stekes i gryte for perfekt skorpe.

Ingredienser og fremgangsmåte

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen alle ingrediensene i en stor bolle. Deigen skal være klissete.
  2. Dekk med plast eller lokk, og la stå i romtemperatur i 10–12 timer.
  3. Forvarm ovnen til 250 °C med jerngryte inni.
  4. Ha deigen på et melet bakepapir, form til en løs ball. Etterhev i 30 min.
  5. Legg deigen forsiktig i den varme gryta (med bakepapir), stek med lokk i 30 min.
  6. Ta av lokket og stek videre i 10–15 min til brødet er gyllent.
Produkter du trenger
Laster...